Tot l’equipament que necessites

Les nostres instal·lacions no són ni les més grans ni les més modernes però, sens dubte, disposen de tot allò necessari per treballar completament el teu cos.

Entrenador personal expert

Cada dia i a qualsevol hora, un entrenador et marcarà detalladament els exercicis a fer, et supervisarà i et motivarà per a que arribis als teus objectius.

Sense comissions de cancel·lació

Inscriu-te si realment vols posar-te en forma, treballar i moldejar el teu cos. I, en qualsevol cas, no posem impediments si finalment decideixes cancel·lar la teva subscripció.

PREGUNTES FREQÜENTS

Has de comparèixer al gimnàs i entrevistar-te amb l’entrenador en qualsevol moment que el gimnàs sigui obert. Ell et rebrà encantat, t’ensenyarà les instal·lacions, escoltarà quins són els teus objectius i t’indicarà quins són els passos a seguir. També et demanarà les teves dades personals bàsiques i les dades bancàries per domiciliar els rebuts de les quotes (si ets menor d’edat, hauràs de venir amb el teu pare, mare o tutor legal, per fer aquest tràmit). A partir d’aquest moment, a treballar fort!

Evidentment que si! Totes les màquines i equips que són a les nostres instal·lacions són per ser utilitzades. A més a més, cada dia l’entrenador programa una rutina que serà executada de forma ordenada per optimitzar l’ús dels equipaments i així que tothom pugui fer els exercicis sense interrupcions.

El gimnàs és obert de dilluns a divendres, de 07:30 a 11:30 i de 15:00 a 22:00. Els caps de setmana, i els dies festius nacionals i locals és tancat. No obstant, si tens dubtes amb alguna data en concret, sempre ens pots fer la consulta.

El nostre gimnàs disposa d’un entrenador més que qualificat i experimentat que et guiarà en tot moment, et farà suggeriments i indicacions mentre fas els exercicis, et motivarà i t’ajudarà a esforçar-te al màxim per arribar als teus objectius. No es permet que entrenadors privats dels socis exerceixin a les nostres instal·lacions.

No, lamentablement les nostres instal·lacions no disposen d’un espai concret per a que hi hagi els nens mentres els adults realitzen els exercicis. Tot i així, no hi ha cap inconvenient en que, puntualment i per necessitat excepcional, algú pugui portar al gimnàs el seu nen però, en aquest cas, el menor no podrà fer ús dels equipaments ni podrà entorpir l’execució d’exercicis d’altres persones i/o de l’entrenador.