Intensitat i esforç

El fisioculturisme és un esport basat generalment en exercici físic intens, anaeròbic, i la fi del qual sol ser l’exhibició d’un cos el més definit, voluminós i proporcionat muscularment possible.

Constància: rutina i dieta

Millora el teu rendiment amb exercicis, disciplines, consells i suplements alimentaris.

Objectius

Aconsegueix un cos perfecte amb la nostra ajuda per a posar-te en forma i enfortir el teu cos.

Què és el fisioculturisme? Bàsicament, consisteix en rutines d’exercicis que tenen com a fi augmentar la massa muscular d’una persona. L´objectiu final no és només estar en forma, sinó que la meta de les persones és tenir grans músculs. Però per poder arribar a això s´ha de tenir una vida molt saludable.
Per tant, si el teu únic objectiu és tenir una vida desenfrenada presumint del teu cos, no estàs qualificat. Has de pensar que seràs un esportista d’alt rendiment, així que hauràs de controlar molt què beus i què menges.

El fisioculturisme és per a persones que s’ho prenen seriosament. És un estil de vida que té els seus punts positius i punts negatius, però té moltes satisfaccions. Com pots iniciar-te al fisioculturisme?

Primer has de pensar que hauràs de consumir una alta quantitat de proteïnes, sobretot en temporada alta.

Els músculs es troben formats per aquestes proteïnes, de manera que entendràs que la matèria primera del teu cos és precisament això. No ho pots deixar de banda i hauràs començar una nova dieta basada en aquest element.

Per tenir músculs enormes (la hipertròfia) cal fer exercicis curts i intensos. Quan fas moltes repeticions, tendeixes a cremar greix i múscul. En aquest cas l’objectiu és tenir un cos més gros, de manera que hauràs de fer exercicis forts per poc temps.
Pren-te el teu temps per a poder veure resultats, a llarg termini ho agrairàs.

Així doncs, què és el fisioculturisme? Tenir una voluntat tan forta com els músculs que vols. Mira-ho d’aquesta manera!