CADA DIA ÉS UNA OPORTUNITAT

Entrenador personal Manresa

Josep Ramon Arias

Entrenador Nacional de Fitness, Culturisme i Halterofília
Preparador Personal
Assessor en dietètica i nutrició
Jutge Nacional de Fitness i Culturisme
Membre de la I.F.B.B.

Força i definició

100

Càrdio i fitness

100

Flexibilitat i resistència

90

Nutrició i salut

75

Motivació i persistència

100

DELFOS ÉS EL TEU GIMNÀS

Sóm únics en preparació física a la comarca del Bages. El nostre mètode està més que demostrat. Tot aquell que vé a provar com treballem s’uneix al nostre grup!

Filosofia

A Gimnàs Delfos Manresa ens basem en entrenaments molt específics i optimitzats per a encaminar als nostres clients a la forma més ràpida i eficaç d’obtenir un cos 10. 35 anys de trajectòria professional i centenars de clients en forma ens avalen en aquest aspecte.

No som partidaris dels programes rutinaris, on s’executen exercicis estàndard amb pesos seguint un paper, sense cap control ni adaptació al client. El 95% d’aquests programes acaben per cansar a la persona i aquesta deixa d’assistir als entrenaments per manca de motivació i evolució.

Eines

Entre les nostres eines comptem amb un Test inicial, Presa de mesures Inicial i Fotos de l´Estat Inicial. Cada 2-3 setmanes es realitzen testos i presa de mesures i d’aquesta manera el client veu els resultats de la seva evolució. Fins al moment el 100% dels clients que han seguit fidelment algun dels nostres programes estan totalment satisfets.

Mètode

Realitzem també de plans de Nutrició personalitzats amb els quals calculem les calories necessàries del seu cos i creem una dieta que el client pugui seguir sense problema, adaptant a l’horari del client i intentant incloure aliments que aquest normalment ja ingereix. Evidentment, en casos extrems d´obesitat o altres trastorns creem dietes que possiblement no incloguin cap aliment que el client consumís anteriorment.

Al mateix temps Calculem Índexs de Massa Corporal, % de Greix Corporal, Mesures Ideals de cada cos i en general fem dels nostres plans una guia completa, adaptada i optimitzada per a cada persona.

SI ALTRES HO HAN FET, TU TAMBÉ POTS!